Maakuntasuunnistusviesti

OSUUDET JA JOUKKUEEN KOKOONPANO:

1.ja 4. osuudet: 20-25min.
2., 3., 5. ja 6. osuudet: 25-30min.
Hajonta kaikilla osuuksilla.

Osanottomaksu 80 € / joukkue.

Joukkueen kokoonpano: H21 (3 osuutta), D21, H18/H40/D21 ja H16/D18/H50/D40
Joukkue saa päättää juoksujärjestyksen.

OSALLISTUMISOIKEUS MAAKUNTAVIESTIIN

1. Suunnistajan osallistumisoikeus määräytyy ensisijaisesti kotikunnan mukaan. Kotipaikkakunnaksi katsotaan paikkakunta, jossa on henkikirjoilla kuluvan vuoden alussa. Viestissä noudatetaan uutta kuntajakoa.

2. Osallistuminen on mahdollista myös seuraavissa tapauksissa
a) Keski-Pohjanmaalla asuva suunnistaja voi osallistua viestiin sen kunnan joukkueessa, jonka alueella toimivaa suunnistusseuraa hän edustaa, mikäli suunnistajan kotikunta ei aseta viestiin joukkuetta tai ei pääse kotipaikkakuntansa joukkueeseen.
b) Keski-Pohjanmaan ulkopuolella asuva, entinen keskipohjalainen voi osallistua viestiin entisen kotipaikkakuntansa joukkueessa, vaikka edustaa suunnistuksessa ei-keskipohjalaista suunnistusseuraa.
c) Keski-Pohjanmaan ulkopuolella asuva suunnistaja voi osallistua viestiin sen kunnan joukkueessa, jonka alueella toimivaa suunnistusseuraa hän edustaa.

3. Epäselvissä tapauksissa kilpailijan osallistumisoikeuden ratkaisee alueen hallitus/kilpailuohjaaja.