Nuorisotoiminta / Kultainen Kompassi

Päivitys SSL:n sivuilta 1.7.2020: 

Vuoden 2020 Kultainen kompassi -cupin finaali suunnistetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti sunnuntaina 16.8. Mikkelissä Navin järjestämänä. Kilpailukauden alun viivästymisen vuoksi finaalissa kilpaillaan aiemmasta poikkeavalla tavalla.

  • Finaalissa suunnistetaan H ja D 14 -sarjojen hajonnalliset yhteislähdöt henkilökohtaisena kilpailuna. Aluejoukkueiden tuloksiin poimitaan molemmista sarjoista kolme parasta / alue ja näistä lasketaan yhteisaika, joka on samalla aluejoukkueen lopputulos.
    ->  Finaalissa ei ole etukäteen ilmoitettuja aluejoukkueita, koska alueiden omia karsinta- ja valintakisoja voi olla haastava toteuttaa kesän aikana riippuen paljon alueiden aktiivisuudesta tapahtumien järjestämisessä. 
  • Paras joukkue palkitaan kiertopalkinnolla ja kakkoset sekä kolmoset palkitaan mitaleilla sekä kunniakirjoilla voittajien tapaan.
  • Henkilökohtaisessa Kultainen kompassi -kilpailussa jaetaan myös erilliset palkinnot parhaille.
  • Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti finaaliviikonlopun yhteydessä ei järjestetä leiriä.

Samassa kilpailussa järjestetään myös sarjat H ja D 10 (suora) ja 12 sekä INOV-8-liigan sarjat H ja D 16, 18 ja 20.  Aikuisille on samassa yhteydessä kansallinen kilpailu vapailla lähtöajoilla.

Kilpailukutsu on julkaistu Navin kotisivuilla


--------------------


Ohje KePSun alueen suunnistajille:

KePSu tukee14-sarjalaisten osallistumista Kultainen kompassi -finaaliin korvaamalla ilmoittautumiskulut ja 50 eurolla majoituskuluja.
Jokainen ilmoittautuu itse IRMAn kautta ja maksaa osallistumismaksun. Kulut tilitetään osallistujille jälkikäteen.
 

 

——————————

 

Kultainen Kompassi -cup on 13–14-vuotiaiden oma kilpailu. Se sisältää neljä alueellista kilpailua ja valtakunnallisen finaalin, johon valitaan alueelta osakilpailujen pisteiden perusteella neljän tytön ja neljän pojan joukkue/joukkueita.

Alueet nimeävät alueen kilpailut, joiden tulosten perusteella valitaan neljän tytön ja neljän pojan muodostamia aluejoukkue valtakunnalliseen finaaliin. 

 

Keski-Pohjanmaan alueen osakilpailut 2020:

ilmoitetaan talven aikana


Osakilpailuissa jaetaan pisteitä seuraavasti: 

14-vuotiaat: 50, 40, 35, 32, 29, 27, 25, 24, 23, 22 ...
13-vuotiaat: 40, 30, 25, 22, 19, 17, 15, 14, 13, 12…

Lopputuloksissa huomioidaan jokaisen kolme parasta kilpailua. Cupin tilannetta voi kesän aikana seurata Kepsun kotisivuilta. Palkinnot jaetaan ja alueen joukkue valitaan viimeisen osakilpailun yhteydessä.


K-P:n Suunnistuksen osuus

K-P:n Suunnistus ( Kepsu) kokoaa ja ilmoittaa aluejoukkueen ja huolehtii viikonlopun järjestelyistä (kuljetus, majoitus, ruokailut, ym.). Mukaan valittu edustusjoukkue saa edustuspaidan ja heille ei tule kustannuksia viikonlopusta. 

FinnSpring ja KPO sponsoroivat

FinnSpring tarjoaa kaikille 13- ja 14-vuotiaille ilmaiset limsat joka osakilpailussa.

KPO ja FinnSpring tukevat tapahtumaa myös avustuksin.


Onnea kaikille Kultaisen Kompassin metsästykseen!