Kultainen kompassi -finaali 16.8.

14.7.2020

Vuoden 2020 Kultainen kompassi -cupin finaali suunnistetaan alkuperäisen aikataulun mukaisesti sunnuntaina 16.8. Mikkelissä Navin järjestämänä. Kilpailukauden alun viivästymisen vuoksi finaalissa kilpaillaan aiemmasta poikkeavalla tavalla.

  • Finaalissa suunnistetaan H ja D 14 -sarjojen hajonnalliset yhteislähdöt henkilökohtaisena kilpailuna. Aluejoukkueiden tuloksiin poimitaan molemmista sarjoista kolme parasta / alue ja näistä lasketaan yhteisaika, joka on samalla aluejoukkueen lopputulos.
    ->  Finaalissa ei ole etukäteen ilmoitettuja aluejoukkueita, koska alueiden omia karsinta- ja valintakisoja voi olla haastava toteuttaa kesän aikana riippuen paljon alueiden aktiivisuudesta tapahtumien järjestämisessä. 
  • Paras joukkue palkitaan kiertopalkinnolla ja kakkoset sekä kolmoset palkitaan mitaleilla sekä kunniakirjoilla voittajien tapaan.
  • Henkilökohtaisessa Kultainen kompassi -kilpailussa jaetaan myös erilliset palkinnot parhaille.
  • Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti finaaliviikonlopun yhteydessä ei järjestetä leiriä.

Samassa kilpailussa järjestetään myös sarjat H ja D 10 (suora) ja 12 sekä INOV-8-liigan sarjat H ja D 16, 18 ja 20.  Aikuisille on samassa yhteydessä kansallinen kilpailu vapailla lähtöajoilla.

Kilpailukutsu on julkaistu Navin kotisivuilla


--------------------


Ohje KePSun alueen suunnistajille:

KePSu tukee14-sarjalaisten osallistumista Kultainen kompassi -finaaliin korvaamalla ilmoittautumiskulut ja 50 eurolla majoituskuluja.
Jokainen ilmoittautuu itse IRMAn kautta ja maksaa osallistumismaksun. Kulut tilitetään osallistujille jälkikäteen.